בראש השנה אנו מחפשים את הכרתי ברשתות השיווק כדי שנוכל להכין מהם תבשיל ולברך עליו שיכרתו אויבינו ושונאינו וכל מבקשי רעתינו. אך אם תבינו את החשיבות של הכרישה אני בטוחה שתתחילו לשלב אותה על בסיס יומי או לפחות דו שבועי בתפריט שלכם. היא גם בריאה ומזינה וגם בעלת טעם עדין ומתקתק

קרא עוד  

מאז שהייתי קטנה אם היו מניחים בפניי עוגת קרם עוגת שוקולד או עוגת תפוחים תמיד התפוחים ניצחו . עוגת תפוחים בחושה היא קסם שמתרחש בכמה דקות. מה שמדהים בה, זה התפוחים הפרוסים מלמעלה הרכות הארומה ומתיקות מעודנת למרות שיש בה רק 1/2 כוס סוכר .

קרא עוד  

ממרח קישואים הוא דרך נהדרת לשלב ירקות בתפריט הממרח שמתאים גם לילדים . הטוויסט של קשיו ושימרי בירה משדרג את הערך התזונתי של המנה . ואם תרצו להכין פטה קישואים קבלו דרך פשוטה וקלה לשדרוג

קרא עוד  

שניצל תירס ביתי בשתי גרסאות טבעוני ורגיל, אפוי בתנור או מטוגן רובינו גדלנו על השניצל תירס ובפרט בתשעת הימים, וסתם כך ביום יום לחמם ולהגיש. החלטתי לשתף אתכם במתכון מנצח שמתאים לכל השנה. הבלילה שלו ממש נוחה לעבודה ואפשר להכין ממנו שניצלונים ,רצועות עיגולים ומה שאוהבים.

קרא עוד  

בצק ספידי הוא בצק מהיר, 5 דקות הכנה ואפשר להתחיל לעבוד מבלי להמתין. פינקתי אתכם ב 16 מילויים מטריפים ניתן להשתעשע ולמלא את הספידי בכל מה שרוצים, החל ממילוי גבינה טופו, חומוס ,מילוי בשרי ואפילו תמרים, שוקולד ותפוחים בקינמון

קרא עוד  

אחד המאכלים האהובים עליי עוד מימי ילדותי זה כרובית מטוגנת שאימי ע"ה הייתה מכינה לנוו היינו מתענגים על כל ביס. את הגרסה המטוגנת כבר מזמן הוצאתי מהתפריט ובכל אופן כשמתחשק לי כרובית בטעם של אמא. אני מכינה את המתכון בגרסה הבריאה.

קרא עוד  

שאלתם את עצמכם פעם איך מכינים גבינה טבעונית קבלו מתכון עם הוראות הכנה פשוטות . לגבינת קשיו חצי קשה נהדרת

קרא עוד  

נתחי פילה דג מושט ברוטב פיקנטי עם פלפל חריף מנת דגים חגיגית שמתאימה לערבי החג השונים ולארוחות שישי.

קרא עוד  

את המתכון הזה העברתי בבישול בזום עם תזונה לחיים, עשרות נשים הכינו את המתכון הקל והפשוט הזה התענגו על כל ביס ובפרט כאשר הן למדו על הערך התזונתי של הדלורית

קרא עוד  

מחפשים ממרחים טעימים ובריאים וקצת נמאס לכם מהממרחים הסטנדרטים קבלו ממרח מדהים טעים וקל מרכיבים שיש לכל אחד בבית.

קרא עוד  

כשתטעמו את הלביבות האלה אתם לא תוותרו עליהם אני בטוחה שתכינו אותם לא רק בחנוכה אלא בכל השנה לארוחת ערב ,ביניים וכשהאורחים מפתיעים גילוי נאות אני לא בעד דיברי חלב ומעדיפה לעשות הפרדת מאכלים בין פחמימות לחלבונים , אבל פעם בשנה לכבוד חנוכה אני מכינה לביבות גבינה אפויות ונהנית עם כל המשפחה מכל ביס כי אוכל זה לא רק הטעם זו החוויה הקולינרית עם זכרונות מבית אמא

קרא עוד  

את המתכון לקובה טבעונית, וקובה בכלל העברתי בסדנת בישול בזום ,והמתכון הזה הפך מהר מאד לבן בית אצל מאות משפחות ברחבי המדינה וגם לעוקבים בקהילה מחו"ל. הגיע הזמן שהמתכון הזה יככב גם במטבח שלך ,

קרא עוד