המצרכים 


1/2 כוס קשיו מושרה ל 4 שעות

1/2 כוס שקדים

1 כפית מיץ לימון

1/2 כפית חומץ תפוחים

3/4  כוס מים

4 כפות שימרי בירה (נותן טעם גבינתי)

1/2 כפית אבקת שום/שום כתוש

1 כפית מלח הימליה

1 כף שמן קוקוס


2 כפות קורנפלור + 1/2 כוס מים 



 אופן ההכנה:

לסנן את הקשיו והשקדים שהושרו במים.

לטחון בבלנדר את שאר הרכיבים למעט הקורנפלור עד למרקם חלק.


להמיס את הקורנפלור ב 1/2 כוס מים.

לבשל בסיר קטן על אש נמוכה כ 3 דקות.


לשפוך את תערובת הקשיו אל הסיר ולבשל כ 3  דקות נוספות  על אש נמוכה תוך כדי ערבוב.


למזוג לקערה קטנה מזכוכית .


לקרר שעתיים במקרר.


מתגבשת "גבינה" חצי קשה כמו הצפתית.


שידרוגים: לקבלת גבינה מתובלת. להוסיף אחרי הבישול  כפית שמיר יבש, 

אורגנו ,זירעי צ'יה, קצח..עגבניות מיובשות

לקבלת גבינה צהובה הוסיפו מעט כורכום.



רעיונות להגשה :ניתן להוסיף לסלט

 לאכול עם לחם או קרקרים 

לגרד מעל פיצה טבעונית


באהבה

ד"ר רינה מורדו

תכנות להרזיה 

מומחית לשינוי מערכת יחסים עם האוכל

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.