מוקפץ קינואה טופו וקשיו
1 כוס קשיו טבעי
150 גרם טופו מפורר
2 גזרים
1 גמבה
1 זוקיני
צרור עלי תרד או קייל
3 שיני שום כתושות
כפית צ׳ילי יבש או טרי קצוץ
חופן כוסברה
חופן פטרוזיליה
1 גבעול בצל ירוק
2 כפות סירופ רימונים + כף סילאן טיבעי - תחליף לרוטב סויה
2 כוסות דגן איכותי אורז בסמטי או אורז פרא או קינואה מבושלים
מה עושים
בווק עמוק ורחב
להקפיץ את הקשיו מעט
להוסיף טופו מפורר ולטגן 1-2 דקות עם מעט שמן קוקוס או שמן זית.
להעביר לצלחת ולהניח בצד
לחתוך את הירקות לקוביות
להוסיף 2 כפות שמן נוספות לווק
להוסיף את הירקות גזר גמבה זוקיני תרד ולהקפיץ
אני נמנעת מבישול יתר כדי לשמור על הערכים התזונתיים
להוסיף ½ מהכמות של תחליף רוטב סויה, שום וצ׳ילי ולהקפיץ 1-2 דקות
להוסיף את הקשיו והטופו ולערבב
להוסיף אורז או קינואה ויתרת הרוטב (תחליף רוטב סויה ) ולערבב
להוסיף עלים ירוקים ובצל ירוק ולערבב
להגיש