דג מושט ברוטב חריימה:
5 חתיכות פילה של דג מושט
1 ראש שום פרוס
2 פלפל ירוק חריף
1 צרור עלי כוסברה, קצוצים דק
1 כף פפריקה מתוקה.
1 כף כמון
1 כפית מלח הימליה
1/2 לימון סחוט
שמן זית
2 כפות רסק עגבניות ללא סוכר
אופציונאלי:4 עגבניות פרוסות לעיגולים
2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות
אופן ההכנה:
להשרות את הדגים בקערה עם מים ולימון למספר דקות.
לשים בסיר רחב 3 כפות שמן זית .
מניחים את הסיר על הכיריים על אש בינונית.
מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות ,מיץ הלימון והתבלינים ומערבבים.
מנמיכים את הלהבה.
מוסיפים 1/2 כוס מים ומבשלים 5 דקות לפתיחת התבלינים.
מניחים את הדגים.
מוסיפים את הפלפל חריף, וכן את פרוסות השום.
מוסיפים פרוסות עגבניות ורצועות פלפל .
מפזרים מעל את עלי הכוסברה הקצוצים.
יוצקים כוס מים מעל הדגים ומביאים לרתיחה.
מחלישים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך כ- 20 דקות, עד שהדגים מוכנים.
אני באופן אישי מאד אוהבת את הדגים של רוזנר'ס פיש
הן מגיעות באריזת וואקום שקופה
אין להם תוספת מים ולכן לא מתכווצים בבישול.
חשוב : הכי כיף זה לטבול חלה טריה ברוטב ולהתענג בחוש הטעם,
ההמלצה שלי לאכול את הדג לצד סלטים חיים
תזכרו שהחלה היא לא מזלג :)
באהבה ד"ר רינה מורדו
תכנות להרזיה
מומחית לשינוי מערכת יחסים עם האוכל