המצרכים


2 תפוחים פרוסים מכל סוג

2 תפוחים מגורדים 

1 כפית קינמון 

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה 

1/2 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

קורט מלח

1/2 כוס סוכר קנים.

4 כפות שמן קוקוס

1/2 כוס חלב סויה 

 1 כוס קמח כוסמין מלא.

1/2 כוס רסק תפוחים או 2 ביצים.

4 כפות שקדים מולבנים פרוסים לפיזור בתחתית התבנית


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.

בקערת המערבל שמים את הביצים או רסק תפוחים לגרסה טבעונית ,הסוכר החלב התפוח המגורר 

והשמן הקוקוס .

מוסיפים את התבלינים הקינמון, הסודה לשתייה המלח ואבקת האפיה

מוסיפים את הקמח מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

לפזר בתחתית התבנית את השקדים לצקת את העיסה מעל לסדר  יפה את פרוסות התפוחים .

לאפות בתנור כ-35 דקות עד להזהבה.

מוציאים מהתנור ומצננים .


הערות :

ניתן להכין מאפינס אישי


ניתן להמיר לכל שמן אחר

ניתן להחליף בסוכר בריא אחר.

ניתן להשתמש בקמח 80%.


לאכול בשפיות לצד כוס תה ירוק 

ולהנות מכל ביס.

שתפו איך יצא לכם 


באהבה ד"ר רינה מורדו phd

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.