מצרכים:

דלורית 

כף חרדל 

כפית חומץ בלסמי

2 כפות שמן זית

כפית שטוחה מלח הימליה

כפית סילאן טיבעי

1/2 כפית  צ'ילי גרוס

הרבה שום כתוש


אופן הכנה:


מחממים  תנור  ל-200 מעלות, 

קולפים את הדלעת בעזרת קולפן, מורידים כמה קליפה שיכולים, 

אם יש אזורים קטנים שלא הצלחתם לקלף, לא נורא.

חוצים ל -2 ומסירים את הגרעינים באמצעות כף.

(את הגרעינים שומרים בצנצנת זהו אוצר תזונתי מוסיפים לשייקים)

בקערה מערבבים את כל המצרכים לציפוי לקבלת תערובת אחידה.

מניחים את הדלורית כשהחלק הפתוח כלפי מטה, על תבנית עם נייר אפייה.

מעסים אותה ומצפים היטב מכל הכיוונים בתערובת הציפוי.

ניתן להוסיף לתבנית ירקות נוספים כמו  גזר ,חציל, סלק , בטטה.

אם רוצים, ניתן לזלף עוד שמן זית מעל הירקות שעומדים להיכנס לתנור.

אופים 30 דקות (200 מעלות) עד שהירקות התרככו. 

מקררים ואז פורסים ומגישים.באהבה 💕


ד"ר רינה מורדו phd

תיכנות להרזיה מנצחת

מומחית לשינוי מערכת יחסים עם האוכל

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.