המצרכים:
2 כוסות קינואה אדומה מבושלת
1 בטטה
2 בצל
1 גזר
2 ביצים או תחליפי ביצים
מלח הימליה
פלפל שחור גרוס
1 כף קמח כוסמין
2 כפות שמן זית
מעט כורכום
אופן ההכנה:
להשרות את הקינואה לחצי שעה לסנן ולבשל 10 דקות.
לגרד בפומפיה או לטחון גס במגימקס את הירקות להעביר לקערה להוסיף את הביצים הקמח והתבלינים לערבב היטב .
לחמם מחבת טפלון עם מעט שמן על אש נמוכה .
לצקת כף מהתערבות להמתין שיתייצב וישחים בערך 3 דקות
להפוך לצד השני ו"לטגן" עוד 2 דקות
ניתן לחילופין לאפות בתנור.