מצרכים:
½1 כוסות גריסי פנינה שטופים ומושרים.
1 בצל גדול, חתוך לקוביות
4 גזרים
2 בטטות
שורש סלרי
1 כף מלח הימליה
1/2 כפית כורכום
½ כפית כמון
פלפל שחור
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1 בוררים את הגריסים משרים בקערה לחצי שעה ומסננים.
2. מטגנים בסיר גדול עם מעט שמן את הבצל
3. קולפים את הגזר והבטטה ומגרדים גס.
4. קוצצים דק את הסלרי
5. מוסיפים את הגריסים ,הירקות המגורדים והסלרי לסיר.
מטגנים קלות.
6. מוסיפים תבלינים.
7. מוסיפים 6 כוסות מים ומבשלים כ 30 דקות.
במידת הצורך אפשר להוסיף עוד מים רותחים.
טועמים ומשפרים טעמים.