מנה מזינה בריאה ומשביעה בקדירה אחת
רכיבים
2 כוסות עדשים חומות
1 כוס גריסים
חתיכה יפה דלעת
1 קישוא
1 בטטה
1 גזר
1 בצל
צרור כוסברה
2 כפות שמן זית
1 כף מלח הימליה
מעט כורכום
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה:
להשרות ללילה או שעתיים את הגריסים והעדשים.
לחתוך את הבצל לקוביות.
לטגן קלות את קוביות הבצל בסיר גדול עם שמן זית.
לחתוך את הירקות ולהוסיף לסיר
להוסיף 3 ליטר מים להוסיף את הגריסים והעדשים.
אם צריך עוד מים להוסיף עד למרקם הרצוי
להוסיף תבלינים ,למעט כוסברה.
לבשל על אש נמוכה 30-40 דקות
לטעום ולשפר טעמים
להוסיף את הכוסברה לבשל עוד חמש דקות ,לכבות את הגז.
ד"ר רינה מורדו phd