קרקר מושלם ללא ביצים ללא גלוטן


למתכון

1/4 כוס שומשום רגיל
1/3 כוס שומשום שחור
1/4 כוס פישתן
1/4 כוס זירעי ציה
1/4 כוס קמח חומוס
1/4 כוס זירעי קימל
2 כפות שמן זית
1/2 כוס מים
1/3 כפית מלח הימליה

אופן ההכנה

לערבב את כל החומרים לבצק אחיד
לשטח בין 2 דפי אפיה
לאפות בתנור שחומם מראש על 130 מעלות
ל 15 דקות
לקרר
לחתוך או לשבור ולהנות


באהבה ד"ר רינה מורדו phd

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.