קציצות כתומות

מצרכים:
2 כוסות עדשים כתומות מושרות במים רותחים
2 בטטות מבושלות.
1 כוס קינואה מבושלת
2 שיני שום קצוצות
1/4 כפית מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית

אופציונאלי :תבלין בזאר או בהרת או כמון

אופן ההכנה:
לסנן את העדשים והקינואה
למעוך במעבד מזון או ממחה של פירה את כל הבטטה להוסיף את שאר החומרים וליצור עיסה.
לרפד תבנית בנייר אפיה.
לקרוץ באמצעות ידיים רטובות קציצות ולסדר בתבנית
לאפות כ 30 דקות ב 200 מעלות

באהבה ד"ר רינה מורדו phd 

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.