קציצות כתומות
מצרכים:
2 כוסות עדשים כתומות מושרות במים רותחים
2 בטטות מבושלות.
1 כוס קינואה מבושלת
2 שיני שום קצוצות
1/4 כפית מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
אופציונאלי :תבלין בזאר או בהרת או כמון
אופן ההכנה:
לסנן את העדשים והקינואה
למעוך במעבד מזון או ממחה של פירה את כל הבטטה להוסיף את שאר החומרים וליצור עיסה.
לרפד תבנית בנייר אפיה.
לקרוץ באמצעות ידיים רטובות קציצות ולסדר בתבנית
לאפות כ 30 דקות ב 200 מעלות
באהבה ד"ר רינה מורדו phd