את העוף הזה אמא שלי ע"ה הייתה מכינה וכל הבית היה מתמלא בניחוח מיוחד של בית...


המצרכים

3 בצלים גדולים פרוסים
3 תפוחי אדמה מחולקים לרבעים
אפשר להוסיף גם גזר ו / או בטטה
6 מנות עוף או עוף שלם מחולק
הרבה שום חתוך
4 עלי דפנה
3 עיגולים של פלפל אנגלי
1/2 כף אבקת מרק ללא מונוסודיום
¼ כפית פלפל שחור
½ כף מלח הימליה

½1 כוסות מים

אופן ההכנה:

  1. בוחרים סיר רחב מטגנים את הבצלים עם מעט שמן עד להזהבה .
  2. מוסיפים את העוף ומטגנים עד שהוא זהוב מכל הצדדים.
  3. מוסיפים את השום מטגנים אותו כדקה ומוסיפים את התבלינים. 
  4. מערבבים בעדינות שהעוף יקבל צבע שחום מהתבלינים.
  5. מוסיפים את תפוחי האדמה ומוסיפים מים רותחים לכיסוי.
  6. מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה, מכוסה.
  7. מכבים את הלהבה ומשאירים את הסיר סגור  ל-10 דקות נוספות


באהבה ד"ר רינה מורדו phd
הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.