המצרכים:
2 בטטות חתוכות לקוביות
2 כוסות טופו מפורר
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
- לחתוך 2 בטטות לקוביות
- להניח על תבנית המכוסה בנייר אפיה .
- לפזר מעט שמן זית ומעט מלח על הבטטות.
- לאפות בתנור את קוביות הבטטה השמן זית ב 180 מעלות כ 20 דקות .
- לשים בקערה את קוביות הבטטה האפויות.
- להוסיף לקערה:
- 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
- עישבי תיבול (כוסברה ,עלי רוקט...)
- 100 גרם טופו מפורר (ניתן להמיר ברעיונות לשדרוגים)
לתיבול:
- 2 כפות סילאן טיבעי
- 2 כפות שמן זית
- מעט מלח
- מיץ מ 1/2 לימון סחוט
- 2 כפות רוטב צ'לי
לערבב
לשפוך לקערה ולהגיש
ניתן לשמור בקופסא אטומה במקרר כ 4 ימים
רעיונות לשדרוג
ניתן להוסיף :
- חמוציות ללא סוכר
- קיטניות מבושלות
- נבטים
- קינואה מבושלות
באהבה ד"ר רינה מורדו phd