המצרכים
5 פלפלים אדומים
5 פלפלים צהובים
3 פלפלים ירוקים
5 שיני שום
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
2כפות חומץ
מלח הימליה
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לאפות את הפלפלים בתבנית על נייר אפייה, כ 30 דקות
3. אפשר להשאיר את הפלפלים סגורים בתנור כבוי עוד חצי שעה או אפשר להוציא ולסגור בשקית ניילון לחצי שעה.
4.לפרוס את שיני השום , לקלף את הקליפה מהפלפלים לחתוך לרצועות ולערבב עם שאר המצרכים .
5 לשים בקופסא לספיגת טעמים
נשמר מצויין לשבוע
באהבה ד"ר רינה מורדו phd