סלט ירוקים בשילוב פירות יבשים ופיצוחים


מצרכים:


2\1 צרור גבעולי סלרי פרוסים לטבעות, שטופים, מסוננים ומיובשים במגבת מטבח
2\1 צרור סלרי כולל עלים, שטופים, מסוננים ומיובשים פרוסים והעלים קצוצים
צרור כוסברה וצרור פטרוזיליה,קצוצים ללא גבעולים, שטופים, מסוננים ומיובשים ע"י מגבת מטבח
חופן שזיפים שחורים מגולענים
חופן חמוציות ללא סוכר
חופן אגוזי מלך גרוסים גס
חופן פקאן סיני שלמים
חופן בוטן קלוי ללא קליפה

לתיבול:
2 כפות סילאן טיבעי
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח הימליה
מיץ מלימון שלם
2 כפות חומץ בן יין
3 כפות שמן זית

אופן הכנה:
לחתוך את כל הירק ולהעביר לקערה.
להוסיף לקערה את הפירות היבשים והפיצוחים ולערבב.
בקערה נפרדת לערבב את כל מרכיבי התיבול, לשפוך על הסלט ולערבב.
לבדוק טעמים ולהנות

הקרדיט לאפרת גל

באהבה ד"ר רינה מורדו

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.