ממרח קישואים וקשיו עשיר בחלבונים
2 בצלים
2 כפות שמן זית
3 קישואים
2 גבעולי סלרי
¼ כפית מלח הימליה
1/4 כפית פלפל שחור
½ כוס קשיו מושרים
1 כף שימרי בירה
1 כף קמח שקדים
קוצצים את הירקות
1. מחממים את הסיר כשהוא ריק על להבה בינונית.
2. כשהסיר חם שמים את הבצל ומערבבים כאילו מטגנים עם שמן בסיר.
אחרי 3 דקות תחתית הסיר תתחיל להיות בצבע חום.
3. אחרי שתחתית הסיר עם קצת צבע חום להוסיף 2 כפות מים אז כל הצבע משתחרר וצובע את הבצל והנה לנו בצל מטוגן בלי שמן
4.להוסיף את הקישואים הסלרי התיבול ושמו זית
5.לבשל על אש נמוכה בסיר מכוסה כ 15 דקות עד שמתרכך.
6.מצננים מעט.
7.מוסיפים את הקשיו המושרה ,
8.מעבירים לבלנדר מוסיפים את שימרי הבירה וקמח שקדים
מרסקים למרקם חלק.
9. מעבירים לצנצנת
נהנים מכל ביס
נשמר במקרר עד שבוע