המבורגר אוקרה
עדשים מונבטות
קינואה שחורה
ופירה קולורבי

אני מאוד אוהבת להכין בקופסאות ארוחות בשלוף בהרכבה אישית
היו לי במקרר קינואה שחורה מבושלת ,עדשים מונבטות במסננת
אוקרה שנשארה לי מהחלב סויה שהכנתי השבוע, ופירה קולורבי
חשבתי לעצמי בא לי גיוון ושינוי הוצאתי קערה שמתי את כל המצרכים 

הוספתי מעט בצל מטוגן שגם הוא היה בקופסא בהקפאה
הוספתי תבלינים מעט כורכום כמון מלח הימליה
ערבבתי ויצרתי קציצות מדוגמות ובריאות

אם הייתה תחרות הקציצה הבריאה הייתי מכתירה את זו  

ולמה הן כל כך בריאות

כל המצרכים הם אוצר תזונתי מטורף אין בהם ביצים, אין בהן קמח והן אפויות בתנור

תודו שזה כבר סיבה להכתרת הקציצה הבריאה.

בניגוד להרבה לביבות טבעוניות אפויות הן לא יבשות בזכות השילוב המעולה של הפירה קולורבי האוקרה

אוקרה זה המיצוי של פולי הסויה שנוצרים בתהליך הכנת חלב סויה . 


רכיבים-

2 כוסות אוקרה

2 בצלים מטוגנים במעט שמן זית

1 כוס עדשים מונבטות (רצוי)

½ כוס קמח חומוס

3 קולורבי מבושלים מעוכים לפירה

2 כוסות קינואה מבושלת

תבלינים: 

כורכום

כמון

מלח הימליה

עישבי תיבול מומלצים

איך מכינים-

מטגנים במעט שמן זית  את הבצל עד להזהבה, מעבירים לקערה.

מוסיפים את הפירה קולורבי. (קולורבי מבושל עד לריכוך למעוך במועך פירה.)

קינואה מבושלת ,עדשים מונבטות 

תבלינים וקמח חומוס 

לערבב היטב עד לעיסה אחידה

לשים נייר אפיה על תבנית

רצוי להשתמש בקורצן עגול

להניח על הנייר אפיה,למלא 2 כפות מהעיסה ליישר , להרים את הקורצן ולהניח ליד הקציצה

ולחזור על הפעולה.

לאפות בתנור כ-30 -40 דקות על 180 מעלות.



נסו את היצירתיות שלכם במטבח


באהבה ד"ר רינה מורדו phd תכנות מחדש הרזיה מנצחת בשילוב התת מודע ו כלים מתחום ה nlp

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.