פנקייק כוסמין בקלי קלות

2 ביצים או בננה בשלה
1 כוס חלב צימחי או ניגר
2 כפות סוכר קנים
1 כפית א.אפיה ללא אלומיניום
קורט מלח
1 כוס קמח כוסמין
2 כפות שמן קוקוס או זירעי ענבים


אופן הכנה:
1. מערבבים יחד את כל החומרים היבשים מוסיפים את הביצה, החלב והשמן.
2. טורפים למרקם חלק
3. מחממים מחבת שיש על אש בינונית מורחים שמן עם נייר סופג על כל המחבת. 

כשהמחבת חמה, יוצקים את בלילת הפנקיייק ומטגנים מצד אחד כ-2 דקות.
4. כשמתחילות להיווצר בועות על-פני הפנקייק, הופכים ומטגנים מהצד השני עוד דקה.
5. מוציאים לצלחת ונהנים

ניתן למרוח מעל סילאן טיבעי, חמאת בוטנים, חמאת שקדים, דבש, שוקולד טיבעי
ועוד...

באהבה גדולה ד"ר רינה מורדו phd

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.