פיצה מכרובית

המרכיבים לבצק:
2 כפות קמח כוסמין
2 ביצים
1 כרובית נקיה מחרקים
1/4 כפית מלח


לרוטב
2 כפות רסק עגבניות
שן שום
כף שמן זית
כפית אורגנו
כפית חומץ
3 כפות מים
1 כף רוטב פסטו
אופציונלי צ'לי

לפזר למעלה
30 גרם גבינה מלוחה 5%
2 פרוסות גבינה צהובה 9%
פטריות
פלפל ירוק
בצל סגול
עגבניות שרי
זיתים
עלי בזיליקום

ההכנה:
לחמם תנור ל 200 מעלות.

לבשל את הכרובית בסיר עם מים רותחים עד לריכוך. לרסק אותה ולסחוט לכדור
לערבב עם 2 חלמונים,
2 כפות קמח ומעט מלח.
לשטח בתבנית
על נייר אפיה משומן במעט שמן זית .
לאפות בתנור עד שמשחים מעט.
להוציא מהתנור
להוסיף רוטב עגבניות להוסיף גבינה צהובה 5%, גבינה מלוחה 5% וירקות. לאפות עד השחמה.

אז מי אומר שאי אפשר להנות מכל היתרונות של הטעם
בלי להעמיס קלוריות מיותרות
אפשר לוותר על הגבינות ולהנות מפיצה ירקות ופסטו



אהבתם שתפו עם חברים
באהבה ד"ר רינה מורדו phd


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.