כמי שמחפשת ומוצאת ב"ה פתרונות עם המון יצירתיות ואומץ מודה שאמרתי ננסה כמות קטנה מקסימום זה יצליח ,

ת'אמת לא ציפיתי שזה יהיה כל כך טעים ומפתיע והאמת זה סוד

 בעלי והילדים בטוחים שזו עוגת שוקולד מפתיעה אבל לא עד כדי כך נועזת

מרכיבים

2 כוסות שעועית שחורה
או מעורבת מבושלת
4 ביצים או לחילופין 2 בננות בשלות
¼ כוס שמן קוקוס
½ כוס סילאן טיבעי או דבש
¼ כוס סוכר קוקוס
¼ כוס אבקת קקאו דל שומן או שבבי קקאו
1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום
½ כפית סודה לשתייה
1 כף חומץ תפוחים

נ.ב מי שאוהב יותר מתוק אפשר להוסיף עוד סילאן או סירופ אגבה

לציפוי:
1כף קקאו
2 כפות סילאן טיבעי
1 כף שמן קוקוס
אופצינאלי :50 גרם שוקולד 85%

הוראות הכנה:
לחמם תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
לטחון במעבד מזון את השעועית השחורה שהושרתה ללילה ובושלה עד לריכוך לטחון עד לקבלת מחית.
להוסיף את שאר החומרים ולהמשיך לטחון עוד 1-2 דקות.
להעביר לתבנית אפייה או כוסות קרטון למאפינס אישי

לאפות כ- 35-40 דקות, עד שקיסם יוצא נקי
להוציא ולקרר.

לציפוי
להמיס בסיר כפול את מצרכי הקרם

לשפוך על העוגה כשהיא קרה
אופציונאלי לפזר קוקוס מעל השוקולד


לצפיה

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.