עוגת שיש אוורירית

עם חומרי גלם איכותיים


המצרכים


5 ביצים
1 כוס סוכר קנים
1 כוס שמן זירעי ענבים
1 כוס קמח שקדים
2 כוסות קמח כוסמין לבן
1 אבקת אפיה ללא אלומיניום
1 כוס מיץ תפוזים סחוט

אופן ההכנה:
להקציף במהירות גבוהה את הביצים עם סוכר
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן בהדרגה.
לערבב את החומרים היבשים אבקת שקדים הקמח ואבקת האפיה להוסיף לסרוגין עם המיץ.

*לתערובת הקקאו*
לערבב היטב לעיסה חלקה
2 כפות קקאו
1 כף קמח כוסמין
1 כפית שמן
2 כפות מיץ תפוזים

לחמם תנור 160 מעלות בטורבו.
בסיר פלא או תבנית עם חור באמצע למזוג 3/4 מהתערובת הלבנה.

להוסיף את תערובת הקקאו ל ¼ שנותר .
למזוג את התערובת החומה לתוך התבנית ולערבב בעדינות עם סכין בצורה מעגלית

להכניס התבנית לתנור ל 35 דקות.

לנעוץ קיסם ולבדוק ברגע שיוצא יבש העוגה מוכנה.

באהבה ד"ר רינה מורדו phd 

הרזיה מנצחת בתכנות התת מודע ו כלים מתחום ה nlp

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.