עוגת שיש אוורירית
עם חומרי גלם איכותיים
המצרכים
5 ביצים
1 כוס סוכר קנים
1 כוס שמן זירעי ענבים
1 כוס קמח שקדים
2 כוסות קמח כוסמין לבן
1 אבקת אפיה ללא אלומיניום
1 כוס מיץ תפוזים סחוט
אופן ההכנה:
להקציף במהירות גבוהה את הביצים עם סוכר
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן בהדרגה.
לערבב את החומרים היבשים אבקת שקדים הקמח ואבקת האפיה להוסיף לסרוגין עם המיץ.
*לתערובת הקקאו*
לערבב היטב לעיסה חלקה
2 כפות קקאו
1 כף קמח כוסמין
1 כפית שמן
2 כפות מיץ תפוזים
לחמם תנור 160 מעלות בטורבו.
בסיר פלא או תבנית עם חור באמצע למזוג 3/4 מהתערובת הלבנה.
להוסיף את תערובת הקקאו ל ¼ שנותר .
למזוג את התערובת החומה לתוך התבנית ולערבב בעדינות עם סכין בצורה מעגלית
להכניס התבנית לתנור ל 35 דקות.
לנעוץ קיסם ולבדוק ברגע שיוצא יבש העוגה מוכנה.
באהבה ד"ר רינה מורדו phd
הרזיה מנצחת בתכנות התת מודע ו כלים מתחום ה nlp