עִוגת פרג קלה ובריאה

החומרים
1/3 כוס כוסמת ירוקה
1/3 כוס דוחן
1/3 כוס קינואה
1 כוס פרג טחון טרי
1 כף שמן קוקוס
2 כפות סילאן טבעי
1 כף חומץ תפוחים
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כוס מים או מיץ תפוחים ללא סוכר
1 תפוח עץ מגורד
2 ביצים או 1/2 כוס רסק תפוחים


אופן ההכנה 
להשרות את הדגנים בקערה עם מים ל4 שעות
להשתמש בכוס אחת של הדגנים שהִושרו 

לטחון במעבד מזון עם כוס מים .
להוסיף את שאר החומרים לערבב היטב לתערובת אחידה.

לצקת לתבנית אינגליש קייק או לכִוסות קאפקייקס
לאפות בתנור 160 מעלות כ 25 דקות עד להזהבה 


אפשר לצפות בקרם שוקולד

2 כפות שמן קוקוס
2 כפות סילאן טבעי
2 כפות קקאו


לערבב היטב ולשפוך על העוגה בעודה חמה


באהבה ד"ר רינה מורדו

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.