סופלה שוקולד ללא קמח
6 מנות
2 ביצים
2 כפות חמאת שקדים
2 כפות סילאן טבעי
2 כפות קקאו
2 כפות קונפיטורה דובדבנים/ תות
1 כפית א.אפיה ללא אלומיניום
6 כפות מים
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את כל הרכיבים עד לתערובת חלקה
למזוג בעזרת כף לכוסות קרטון
(6 כוסות)
אופציה נוספת לצקת לתבנית אינגליש קייק.
לאפות בתנור על 180 מעלות כ 20 דקות
לבדוק באמצעות קיסם שיוצא יבש.
לכבות את התנור ולפתוח אותו למניעת התייבשות.
אופציונאלי:
לצפות בסירופ שוקולד
1 כף סילאן טיבעי
1 כף קקאו
3 כפות קרם קוקוס
לחמם בסיר כפול ולצקת על העוגות
ניתן לפזר קוקוס או שקדים קצוצים
בהנאה
ד"ר רינה מורדו