סוכריות מקליפות תפוזים


אני ממש אוהבת את הממתק הזה הטעם המריר שמשתלב עם מתיקות מעודנת

מלא זכרונות ילדות 


רק שכשקונים אותם הם עמוסות בסוכררררר


וכפי שאתם יודעות אני עושה הבראת מתכונים נהנית ומשתפת אתכם

זה הניסיון הראשון שלי הגירסה עוד תשתפר ב"ה

מה צריך?

קליפות מ 3 תפוזים
לנקות היטב מכנימות.

להשרות ב 2 ליטר מים עם כף מלח בישול ללילה.

לשטוף במים .

להרתיח עם מים נקיים כ 30 דקות להוצאת המרירות.

לשטוף ולסנן.


להכנת הסירופ 

להכניס לסיר 

3 כפות סוכר קנים
מיץ מ 1/2 לימון
1/4 כוס מים

להרתיח להנמיך את הלהבה.

להכניס את רצועות ההדרים לסיר ולבשל על אש נמוכה כחצי שעה.

אפשר להכין מזה "תה" פשוט למזוג מים רותחים ולשתות

אופציה נוספת


לטבול בשוקולד איכותי מומס ולהתענג על כל ביס.


באהבה גדולה ד"ר רינה מורדו PhD 

הרזיה מנצחת בתכנות התת מודע ו כלים מתחום ה nlp

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.