מכיוון שבחרתי להיפרד
מהגלידה הקנויה שמכילה
חומרים משמרים ציבעי
מאכל סוכר וכימיקלים להתפחה . הכנתי גלידה
בייצור מקפא פירות טבעי,
יותר בריא יותר מזין
ומספק אנרגיה זמינה .

הייצור הביתי מאפשר
שליטה על הרכיבים
וכמויות הסוכר להנות
ממקסימום טעם
במינימום נזקים בריאותיים .

את הקינוחים הקפואים
רצוי להגיש מיד
בכוסות גבוהות
עם קש לצד הכפית,
לרגע שבו הגלידה
תימס ותהפוך למילקשייק טבעי.

קווים כלליים.לגלידה
טעימה ויציבה צריך
שיהיה בתערובת
מרכיב שומני,
שיהפוך את הבסיס לקרמי ,
אליו מוסיפים את הקרח.

אפשר להמתיק את ה"גלידה"
בסירופ אגבה או סילאן
טיבעי במידה והוספתם תמרים מגולענים, יכול להיות
שלא תצטרכו להמתיק.

מקפא בננה-מלון-תות
לחתוך ולהקפיא פירות מראש.

חומרים ל-5 מנות

1/2 מלון חתוך לקוביות, קפוא
2 בננות חתוכות לפרוסות, קפואות
10 תותים קפואים
או פירות יער קפואים
3 תמרים מגולענים קפואים

כף טחינה+ כף שמן קוקוס או
6 אגוזים +1/2 כוס קשיו
או 1/2 כוס קרם קוקוס

אופן ההכנה:

טוחנים את כל החומרים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם חלק.

מוזגים לכוסות גבוהות

ונהנים במיידי

אם רוצים אפשר להקפיא 

ולעתר במה שאוהבים

כאן הסרטון



הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.