בלינצ'ס חגיגי 5-6 יחידות 


4 ביצים

¾ כוס קמח שקדים

1/2 כוס קמח ת"א

1 כף שמן קוקוס/זית

1 כפית מלח

1 כוס מים + כף נוספת

אופן ההכנה

במטרפה חשמלית, טורפים את כל המרכיבים יחד לתערובת אחידה ואורירית זה צריך להיות נוזלי

לחמם מחבת נון סטיק.
מורחים עם מברשת סיליקון או עם נייר סופג מעט שמן על המחבת

שופכים מעט מהתערובת הנוזלית באמצעות מצקת למחבת ומסובבים אותה כך שהתערובת תתפרס על כל המחבת

מנמיכים את האש ומטגנים עד שהחלק התחתון מזהיב והקצוות נפרדים מהמחבת בקלות
הופכים בזהירות לחצי דקה לצד השני ומוציאים לצלחת שיש עליה נייר סופג
ממשיכים לעשות את שאר הבלינצ'סים
ניתן למלא בתערובת
מתוקה או מלוחה.


*למילוי חזה עוף*

½ ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
1 כף שמן זית
2 כפות מים
2 בצלים קצוצים
פלפל שחור
מלח

לאדות את הבצל עם השמן להוסיף את החזה עוף ואפשר גם קוביות ת"א לתבל ולבשל במכסה סגור כ 15 דקות נוספות


*רוטב פיטריות*

2 בצלים חתוכים לרצועות
2 כפות שמן זית
קופסאת פיטריות שלימות
1/2 כוס מים
1/2 כף אבקת מרק ללא מונוסודיום או אבקת מרק בהכנה ביתית
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח

להזהיב את הבצל עם שמן
להוסיף את הפיטריות ולטגן 5 דקות
לערבב את אבקת המרק במים להוסיף למחבת לתבל ולבשל 10 דקות נוספות

לקרר את הבלינצ'ס
לשים בקצה כף מילוי לקפל משני קצוות ולגלגל
לשפוך מעל את הרוטב

ולהגיש

באהבה ד"ר רינה מורדו phd תכנות מחדש הרזיה מנצחת בשילוב התת מודע ו כלים מתחום ה nlp


הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.