קפה ירוק הוא חומר הגלם אשר משמש להכנת קפה קלוי.
הקפה נקרא בשם זה בשל צבעו לפני הליך הקלייה כאשר הצבע החום שאנחנו מכירים הוא למעשה של פולי קפה אשר עברו את הליך הקלייה שלהם.
לקפה הירוק מייחסים שלל תכונות חיוביות כאשר בין המרכיבים העיקריים הנמצאים בו בשפע נמצאים הפוליפנולים
אשר מכילים למעשה חומרים אנטי אוקסידנטים.
אנטי אוקסידנטים (נוגדי חמצון) חיוניים לגופנו במהלך כל חיינו.
החיים שלנו חושפים אותנו לרעלים שנמצאים בכל מקום כמו פיח המכוניות, התזונה המעובדת ואפילו בחמצן שאנחנו נושמים.
הרעלים הללו מאיצים תהליכי הזדקנות של הגוף ויוצרים של מחלות ודלקות.
בשתיית קפה ירוק אנו מספקים לגוף אנטי אוקסידנטים הנלחמים בדלקות ומחזקים את הגוף
הבדיקות השונות אשר נעשו בקפה ירוק אחרי הייבוש שלו גילו שפע חומרים נפלאים
כמו הפוליפנולים ומינרלים כמו אשלגן בכמות גבוהה, סידן ומגנזיום, אשר כולם מעניקים חומרים מחזקים לגוף.
הקפה הירוק מביא תכונות ומינרלים לגופנו אשר לא מתקבלות כלל מהקפה הרגיל
מה עושים איתו?
אפשר לטחון במטחנת תבלינים את הקפה הירוק
לשמור בצנצנת
לקחת כפית גדושה או פולי קפה, לשים בכוס ולמזוג עליה מים רותחים ולערבב.
ניתן להמתיק עם סטיביה
סיימתם לשתות לא לשים את הכוס בכיור,
מיזגו על הקפה ששקע שוב מים רותחים
ניתן לעשות זאת עוד פעמיים.
תרוויחו מכך אנטי אוקסידנטים ותעזרו לעצמכם לשתות יותר נוזלים
באהבה ד"ר רינה מורדו phd